RABBIT, fotowerk van Mariëlle Gebben (4 tot en met 29 oktober, verlengd tot en met 4 november)

Mariëlle Gebben “RABBIT”

Mariëlle Gebben, in mei 2017 cum laude afgestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam, exposeert van 6 oktober tot en met 4 november haar fotowerk en boek in GalerieH200-VERLENGD!

David Bowie, het scheppingsverhaal en haar knuffelkonijn zijn de inspiratiebronnen waaruit Mariëlle Gebben pit voor haar fotowerk. Als een ontdekkingsreiziger onderzoekt zij een imaginaire werkelijkheid. Daarin wordt de speelsheid aangeboord die we als volwassenen vaak kwijt raken. In deze alternatieve wereld worden lelijke en onnodige dingen weggelaten en lopen fictie en waarheid in elkaar over. Het konijn, haar oude vertrouwde knuffelkonijn fungeert als de godheid van het geheel. Hij staat voor alles wat zacht, mooi, lieflijk en troostrijk is.

Het fotowerk van Mariëlle Gebben is grotendeels kleurrijk, vloeiend en ongrijpbaar. Nooit is er het einde, een horizon te zien.

Bowie zong het al “Planet Earth is blue and there’s nothing I can do”.

Naast het fotowerk presenteert Mariëlle Gebben haar handgemaakte boek, waar deze expositie zijn naam aan ontleent.

De expositie wordt op vrijdag 6 oktober om 17.00 uur geopend door Robert van der Molen, fotograaf en docent aan de Fotoacademie Amsterdam.

DE EXPOSITIE IS VERLENGD TOT 4 NOVEMBER, MAAR IS VANAF 23 OKTOBER ALLEEN OP AFSPRAAK TE BEKIJKEN. BEL DAARVOOR 06-41237338 (MARIËLLE) OF 06-50552522

zie voor meer informatie:  www.mrll.nl