Silence/Stills-werk van Cisca Bogman 25 december 2019 t/m 25 januari 2020

Cisca Bogman schilderde eind jaren 80 snapshots uit het dagelijkse leven: mensen en situaties die gevangen worden in het korte moment van er-zijn.

Cisca is in 1987 afgestudeerd aan Minerva (onder begeleiding van Jan de Bruin en Rein Pol), exposeerde in Pictura-Groningen) en vertrok daarna naar Amsterdam. Ze werkt nu afwisselend in Berlijn en Amsterdam.  Ook maakte ze in Duitsland vrij veel installaties. In GalerieH200 is tijdens de winterstop 2019/2020 als www expositie ouder werk van haar te zien uit de collectie “Kollektie Niet in de Huiskamer”.

Voor meer info over Cisca Bogman zie haar website www.cisca-bogman.de

De galerie is tijdens deze winterstop niet normaal geopend. De eigenaar van de collectie is echter op vrijdagmiddag 10, 17 en 24 januari en zaterdagmiddag 11, 18 en 25 januari in de galerie aanwezig om belangstellenden over haar werk te informeren.