Hairy Metal door Happy Metal (22 november-22 december 2019)

Hairy Metal is een project van de 3 sieradenmakers Mirjam Wulfse, Lisa Stollé en Anja Zomer, samen Happy Metal. Een dag in de week hebben ze gewerkt aan een groep sieraden en ander draagwerk waarbij HAAR het uitgangspunt is. D.w.z. HAAR in alle schakeringen, van tandenborstel tot (namaak)bont. Fantastische en unieke, haast kinky sieraden is het resultaat van die samenwerking. En dat ensemble wordt nu getoond in GalerieH200.

De bijzondere collectie in een bijzondere opstelling wordt op vrijdag 22 november om 16 uur geopend met een harig act door Lia Brouwer. Daarna is de expositie ook op zondag te zien: woensdag t/m zondag van 13 tot 17 uur.

En als het gekochte werk alvast meegenomen moet worden (sinterklaas, kerst of gewoon als een kado voor partner, geliefde of aanbidder…Dat mag!