Barricades 1-10 oktober 2019

Studenten en alumni van de Hanze Hogeschool Academie Minerva  hebben het initiatief genomen om de afdeling grafisch vormgeven een stevige boost richting meer eigenheid te geven. Illustratie en beeldverhaal zijn genoeg bekend, maar dreigen in deze commerciële wereld hun eigenheid in karakter te verliezen.

Onder bezielende leiding van  Sanne Boekel worden er tussen 1 en 10 oktober door middel van symposia, lezingen en workshops nieuwe impulsen aangevoerd. Resultaten van die workshops zijn op diverse plekken in de stad te zien.

GalerieH200 ondersteunt dit initiatief graag en stelt zijn ruimte ter beschikking. ook al is er nog niet duidelijk wat er allemaal gaat gebeuren. Het is dus de moeite waard om vanaf woensdag 2 oktober regelmatig eens langs te komen om binnen of door de ramen te kijken wat er zoal in de galerie te zien is…

Bijvoorbeeld: Workshop WASCO: pinguins….

De reguliere tijden blijven gehandhaafd: open van woensdag t/m zaterdag van 13 tot 17 uur. Maar aanvullende openingstijden zijn best mogelijk…