Seen! 16 november t/m 15 december

Seen! 16 november-15 december 2018

Wie het kleine niet eertā€¦

Herma van der Borg en Eeke Kuiken zitten beide op de Klassieke Academie in Groningen afgerond en zijn momenteel bezig met de Master I opleiding. Het zijn zowel studiegenoten als goede vriendinnen.

In hun werk laten ze alledaagse voorwerpen zien waar je normaal gesproken vluchtig aan voorbij zou lopen. Maar door hun benadering worden die voorwerpen ineens wel de moeite waard om te bekijken.

Het werk van Eeke is te herkennen aan de losse toets en het grote gebaar waardoor het vrij en gedurfd over komt. Het werk van Herma is juist gedetailleerd en heel fijn geschilderd, waardoor het sterk realistisch wordt. Blow-up zorgt hier voor een verrassing effect.

Grote en veel kleine werken zorgen voor een afwisselende expositie en bieden misschien inspiratieĀ  tot interessante sinterklaas/kerst inkopen?

Geen vernissage of finissage maar een feestelijke midisage op vrijdag 30 november. Vanaf 15 uur staat een borrel en een hapje klaar en is het misschien tijd om leuke Sinterklaas of Kerstinkomen te doen!