GOLVEND, een installatie van Walburgis Meijers (vanaf 7 juli tot eind augustus 2018)

GOLVEND, een installatie van Walburgis Meijers in GalerieH200. Tijdens de zomerstop van de galerie bouwt Walburgis Meijers een installatie in de galerieruimte. De installatie zal door de ramen te zien zijn.

Walburgis: “Wanneer ik door de velden loop en de deinende en golvende grassen en granen ervaar word ik rustig. Wanneer ik op mijn rug lig, waar dan ook, dan golft de diepe ademhaling door tot in mijn buik. Drijvend en daardoor deinend op de golven van de zee is een ervaring van kleuren en ruimtebesef. Het lopen over het wad is ook zo’n ervaring. Dat ik daar loop door zeeklei, over zandplaten en ondiepe geulen blijft een ervaring die ik elk jaar weer wil beleven vanwege de kleuren en de geuren.Golven laten zich niet vangen. Toch wil ik proberen mijn ervaring met golven te verbeelden”.

Op vrijdag, zaterdag en zondag 24, 25, 26 & 31 augustus en 1 & 2 september is de galerie van 15 tot 18 uur geopend. Dan valt de ruisende, golvende hypnotiserende installatie van binnen uit te bekijken. En op zaterdag 1 september is er ook nog een drankje en een hapje om de finissage te vieren!

zie ook: www.walburgis.eu