ArtMining, schatgraven in het atelier van Flip Drukker: verlengd tot 23 juni

ArtMining, schatgraven in het atelier van Flip Drukker (25 mei-16 juni).  Onvermoede, onbekende, poëtische, kunstzinnige en venijnige objecten komen uit zijn volgepakte atelier tevoorschijn. Hij noemt zijn objecten “poëmages” Het zijn speelse objecten ontstaan uit assemblages van diverse gevonden materialen.

Bij Flip is de verbeelding aan de macht. Hij is geïnteresseerd in de werking van de associatieve geest van de mens. Die beschouwer ziet werk dat vaak door de kunst- en cultuurgeschiedenis én maatschappelijke ontwikkelingen is geïnspireerd.

Het werk van Flip Drukker kan gezien worden als commentaar (vol dubbele bodems) op onze tijd. Onze tijd met zijn dolgedraaide marketing en glossy, gemassificeerde ‘design’. In zijn ogen zijn kunst en design verworden tot een lifestyle vol akelige kitsch en cliché’s .

Opening op 25 mei door Peter Dijk in aanwezigheid van de grand old master Flip Drukker himself.

De expositie is een weekje langer te zien dan oorspronkelijk gepland. Tijdens die laatste week echter alleen op afspraak. Contact Flip Drukker 050-5033879

info: www.flipdrukker.nl