…All That Jazz, tekstbeelden van Joanna Paszkiewicz 9-31 maart

…All That Jazz, tekstbeelden van Joanna Paszkiewicz 9 tot 31 maart. Joanna Paszkiewicz: geboren in Warschau, in 1987 naar Nederland gekomen en vanaf 1999 woonachtig in Groningen. Beeldend kunstenaar, socioloog, journalist en kunstcriticus. Vanaf 2014 Nederlands correspondent bij het Poolse tijdschrift “Bez Wierszowki”

Ze exposeerde bij diverse galerieën en publiceerde haar werk bij Uitgeverij Philip Elchers.

Je zou haar werk conceptuele kunst kunnen noemen: ze probeert door combinaties van woorden en beelden ideeën aan te kaarten. De beschouwer moet nadenken over wat hij leest en ziet en daardoor ontstaan voor een ieder zeer persoonlijke associaties.

Op deze expositie is haar nieuwste serie schilderijen uit 2017 te zien. Ze maakt daarin gebruik van herkenbare jazz citaten. De serie is een hommage aan de traditionele jazz en blues musici die hun muziek een universele betekenis geven.

Ook hangt er op deze expositie enig ouder werk van Joanna.

Opening van de expositie op vrijdag 9 maart van 16.30 tot 18.30 uur.

Tijdens de opening doen Paul M. Borggreve en Joanna Paszkiewicz rond 17.00 uur een performance.

Het gebak bij de opening wordt verzorgd door Jelmer van  Binsbergen