GUILTY PLEASURES, ringen van Teunis van de Kamp (10 november-16 december 2017)

GUILTY PLEASURES met ringen van Teunis van de Kamp is de laatste expositie (van 2017) in GalerieH200. De ringen van Teunis zijn kleine stillevens die je doen glimlachen. Ze zijn een klein wereldje in zichzelf en geweldig vernuftig vorm gegeven. Draagbaarheid is niet de eerste voorwaarde, maar dat de ringen oproepen tot commentaar en een gesprek is een feit! Heerlijk om te dragen en ermee te pronken. Het basismateriaal is meestal zilver. Daaraan worden vaak onedele, zelfs zeer alledaagse materialen toegevoegd: een steentje een veertje zelfs de haren van een versleten borstel kunnen gebruikt worden. Met zijn zeer betaalbare prijzen en unieke vormgeving is zijn werk een ideaal sinterklaas of kerst cadeau…

Guilty Pleasure: Eigenlijk vormen de woorden guilty pleasure een soort tegenstelling die gewoon lekker bekt. ‘Schuldig’ staat in schril contrast met ‘genieten’. Samen betekent het dat je ergens van geniet en je tegelijkertijd schuldig voelt dat je ervan geniet. Maar ook weer niet zo schuldig, want je deelt deze bekentenis wel met de nodige  vrienden.

Teunis zal op vrijdag 10 november van 14 tot 18 uur in de galerie aanwezig zijn voor een meet en greet.

meer info over Teunis: www.teunisvandekamp.nl