On My Way, Hilde Barendse (5-24 september)

ON MY WAY

Hilde Barendse: Ik maak in mijn werk gebruik van papier en olieverf. Sommigen noemen het collages, zelf noem ik het toch schilderijen, maar collage-schilderij is een mooie combinatie. Meestal werk ik met stroken papier, afkomstig uit tijdschriften, boeken of kranten. Met de stroken papier waarin beelden en teksten elkaar afwisselen maak ik de basis. Vervolgens breng ik met olieverf het schilderij tot leven. Met deze manier van werken ben ik op zoek naar een dubbele laag. Onderwerpen in mijn werk: landschap, sfeerimpressies, muziek, sport.

In 2015 heb ik meegedaan met de Zomerexpo. Tijdens de voorronde werd mijn werk ‘Tegenstroom’ rechtstreeks via een wildcard, uitgekozen om in het Gemeente Museum van Den haag te exposeren, Deze waardering stimuleerde mij enorm om mijn kunstenaarschap serieus te nemen.

Voor verdere informatie: www.hildebarendse.exto.nl

facebook: Hilde Barendse-Art    instagram: Hilde Barendse

Hilde is tijdens de PaleisParade#2 op zondagmiddag 24 september tussen 13 en 16 uur in de galerie aanwezig

En zoek je nog een leuk kadootje voor iemand die straks de 4 mijl loopt? Hilde maakt prachtige “runners” : blokjes hout (ca 12×6 cm) die kunnen staan en evt. hangen met daarop rennende mensen. Titels als “colour run” “buddy” of “trainingsmaatje” zeggen genoeg…En dat voor maar € 35.- p.st.