DUO ONE (16 november-3 december)

Galerie StudioH200: Duo One, sculpturen en schilderwerk van Harry Klunder, Grafiek van Rachel van Balen

Duo One. Harry Klunder (Hoogeveen) maakt naast zijn docentschap ruimtelijk werk. Mens en dierfiguren hebben daarbij zijn voorkeur omdat ze vaak wonderlijke verschijningsvormen hebben. Ook zijn expressief acrylschilderwerk is gebaseerd op dit fenomeen. Kernbegrippen voor zijn werk: Vorm, eenvoud, beweging, souplesse en kleur. 

Duo One. Rachel van Balen (Groningen) maakt linosnedes waarin ze zoekt naar een speels samenspel tussen figuratie en abstractie. Scherpe lijnen, heldere vlakken en kleurcontrasten hebben haar voorkeur. Haar onderwerpen haalt ze uit haar omgeving en uit (reis)ervaringen. Kortgeleden haalde ze de publiciteit met het beschilderen van de vuurtoren van Ameland.

Voor meer informatie zie

www.harryklunder-art.com

 www.rachelvanbalen.nl