ONLAND (16 juli -30 augustus)

Tijdens de komende zomermaand hangt in Galerie StudioH200 ONLAND  groot schilderwerk van Anja Lofvers. Ze toont recent werk  onder de titel ONLAND. Het zijn  schilderijen die vrijelijk zijn  gebaseerd op De Onlanden nabij Groningen.

Het werk van Anja Lofvers is groot(s), meeslepend en gevoelig. Het zuigt je mee in zijn eigen beleving…

Anja werkt in gemengde techniek: ze verwerkt natuurlijke materialen als bladeren, gras, riet en handgeschept papier in haar werk. Daardoor heb je de neiging om er even aan te voelen…. Bij het www-concept kan dat voelen niet. Maar op vrijdag 15 juli van 16 tot 19 uur wordt de expositie live en met een drankje geopend En dan kan je het werk even van heel dichtbij bekijken. Anja is dan zelf natuurlijk ook aanwezig. Ook op zaterdag 16, donderdag 21 en vrijdag 22 juli is de expositie gewoon tijdens galerietijden te bekijken. Daarna wordt het Window Watching Weeks (#3): door de ramen van de galerie is het werk te zien en informatie is ook zichtbaar aanwezig. Wil je deze zomer het werk toch van dichtbij kunnen zien, neem dan voor een afspraak  contact op via www.anjalofvers.nl of www.studioh200.nl

voor meer informatie: www.anjalofvers.nl