Frivole Stillevens (24 februari t/m 12 maart 2016)

WIEBREN AREMAĀ schildert stillevens en Wiebren Arema schildert mensen.
De combinatie van beide thema’s levert uitbundig frivool werk op.
Zijn het stillevens? Zijn het modelcomposities of zijn het portretten?
Het is in ieder geval een feest van vorm en kleur!

Zoals hij zelf zegt:

“De mens als onderwerp vind ik boeiend omdat er tijdens het tekenen c.q. schilderen een relatie, een sfeer groeit, vooral als je iemand al regelmatig hebt geschilderd. De aankleding van de omgeving speelt een belangrijke rol en ook de muziek bij het schilderproces onderstreept de sfeer. Ik werk vanuit de directe notitie van een persoon in de ruimte. Het beeldvlak is hierbij autonoom en de nadruk ligt op het vrij associĆ«ren, de abstractie en het experiment. Behalve de mens als onderwerp schilder ik tegenwoordig ook vaak stillevens die ik op diezelfde manier benader”

stilleven met curiosa

meer informatie: www.wiebren-arema.nl